Osmomartovska Začarana princeza mamama i bakama na dar

Izvor: NaDlanu.com, 03.Mar.2015, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osmomartovska "Začarana princeza" mamama i bakama na dar

Pozorišna predstava za decu, ZAČARANA PRINCEZA, koja će se igrati 8. marta u 12 časova, u TETARU 78 biće poklon svim mamama i bakama!

Sve mame i bake koje posete naše pozorište 8. marta, moći će potpuno besplatno da uživaju u gostujućoj predstavi „ZAČARANA PRINCEZA“ dok će kartu plaćati samo očevi, deke i deca. Predstava "Začarana princeza" je učestvovala na medjunarodnom festivalu "Zvono" i osvojila zlatno zvono kao najbolja predstava.

U subotu >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << 7. marta, u 17 časova, na redovnom repertoaru pozorišta TEATAR 78 je predstava „Put po svetu na trotonetu“.


Pogledaj vesti o: Osmi mart

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.