Rođaci Osame bin Ladena među žrtvama avionske nesreće u Londonu

Izvor: RTS, 01.Avg.2015, 09:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rođaci Osame bin Ladena među žrtvama avionske nesreće u Londonu

Članovi porodice Osame Bin Ladena bili su među punicima koje su poginuli u nesreći privatnog aviona u Velikoj Britaniji, saopštila je ambasada Saudijske Arabije u Londonu.
Saudijski ambasador u Londonu je preko Tvitera >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ambasade izrazio saučešće sinovima pokojnog Muhameda bin Ladena i njihovim rođacima, a identitet poginulih nije naveden, prenosi Tanjug.
Ambasada Saudijske Arabije najavila je da će sarađivati sa britanskim vlastima u istrazi incidenta i vraćanju tela u Saudijsku Arabiju.
Četiri osobe su poginule juče, kada je avion, registrovan u Saudijskoj Arabiji, udario u automobil na mestu gde se prodaju automobili, na jugu Engleske i tom prilikom se zapalio.
Lokalna policija saopštila je da su pilot i tri putnika poginula kada je avion "fenom 300" pokušao da sleti na aerodrom Blekbuš u Hempširu, dodajući da na terenu niko nije povređen
Muhamed bin Laden je poginuo u avionskoj nesreći 1967. godine u Saudijskoj Arabiji.
Njegovog sina Osamu, pokojnog vrhovnog vođu militantne organizacije Al Kaida, ubili su američki sapecijalci u Pakistanu 2011. godine.
Pogledaj vesti o: Osama Bin Laden,   Incident

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.