Otkriveno ko je pucao na najozloglašenijeg teroristu ikad Osamu Bin Ladena

Izvor: Telegraf.rs, 31.Okt.2014, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkriveno ko je pucao na najozloglašenijeg teroristu ikad Osamu Bin Ladena

Američka televizijska mreža Foks Njuz najavila je da će početkom sledećeg meseca emitovati ekskluzivni intervju s osobom koja je tokom akcije napada na kuću u kojoj se skrivao Osama bin Laden ubila vođu međunarodne terorističke mreže.

U emisiji će se pojaviti ta osoba i po prvi put, nakon gotovo dve i po godine, progovoriti o detaljima akcije koja se odvijala 2011. godine u gradiću Abotabad na severu Pakistana. Foks Njuz prikazaće svoj novi dokumentarni >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << film pod nazivom Čovek koji je ubio Osamu Bin Ladena u utorak 11. novembra i u sredu 12. novembra.

Foto: Tanjug/AP

Tokom dve večeri gledaoci će moći da pogledaju ispovest člana Mornaričkih Foka koji tvrdi da ispalio metak koji je ubio vođu terorističke mreže koja godinama seje strah svetom. U dokumentarcu će se govoriti i o obuci članova elitne antiterorističke jedinice, o nekim zanimljivim akcijama, pa i o nesreći vojnog helikoptera koja se dogodila u noći pre ubistva Osame bin Ladena.

Ubica bin Ladena progovoriće i o trenucima kada se suočio s Bin Ladenom i o poslednjim trenucima života traženog begunca.

(Telegraf.rs)
Pogledaj vesti o: Osama Bin Laden

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.