Veliki broj porudžbina za Opel Corsa i Mokka modele

Izvor: Nacionalna klasa, 22.Okt.2014, 20:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliki broj porudžbina za Opel Corsa i Mokka modele

Opel beleži odlične prodajne rezultate u proteklih meseci, a dokaz je 30.000 porudžbina za novu generaciju Corsa modela i 300.000 porudžbina kompakt SUV modela Mokka.

I pored toga što prodaja novog modela Corsa nije počela, lista porudžbina je postala vrlo dugačka – čak 30.000 kupaca su od avgusta poručili svoj primerak.

„Nova Corsa je imala odličan početak. Uprkos tome što vozači nisi imali prilike ni da je vide u prodajnim salonima niti da je odvezu >> Pročitaj celu vest na sajtu Nacionalna klasa << na probnu vožnju, već sada dobijamo brojne porudžbine. To znači da imamo ubedljivu kombinaciju dizajna, tehnologije i cene“, rekao je Peter Kristijan Kispert, potpredsednik prodajnog i post-prodajnog sektora grupacije Opel. „Peta generacija nastavlja uspešnu priču modela Corsa. Ovaj automobil je važan deo naše ofanzive modela, i značajno će povećati naš tržišni udeo u narednih nekoliko godina“, dodaje Kispet.

Prethodna verzija je ostala popularna i na samom kraju svog životnog ciklusa. U tekućoj godini, nijedno Opelovo vozilo nije zabeležilo više prodaja od modela Corsa D. U Nemačkoj je ovaj automobil bio na samom vrhu svog segmenta po broju registracija u septembru.

Što se tiče Mokka modela, od kako je predstavljen pre dve godine poručeno je 300.000 jedinica, dok je samo u poslednjih sedam meseci poručeno 100.000 vozila. U avgustu, Opelov najprodavaniji model uspeo je čak i da nadmaši sve ostale automobile u svom segmentu u Evropi. Mokka je treći najprodavaniji model na Opelovoj listi, pozicioniran iza modela Corsa i Astra, ali ispred modela Insignia i Zafira.

Izvor: Opel

Nastavak na Nacionalna klasa...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nacionalna klasa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nacionalna klasa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.