Izvor: Nezavisne Novine, 22.Avg.2016, 09:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tragedija kod Bijeljine: U sudaru poginuo putnik u taksiju

BIJELJINA - Šezdesetčetvorogodišnji B.B. iz Dvorova poginuo je u sudaru taksi vozila marke opel astra, u kojem je bio putnik, i škode fabija, a koji se dogodio jutros, na magistralnom putu Bijeljina - Rača.

Tragedija se, kako je potvrđeno "Nezavisnim", dogodila oko 6.30 časova.

"U saobraćajnoj  nezgodi učestvovali su škoda fabija, kojim je upravljao D.R. iz Trnjaka, i taksi vozilo opel >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << astra, za čijim volanom je bio P.K., gdje je putnik u vozilu, B.B. iz Dvorova, od zadobijenih povreda na licu mjesta smrtno stradao", rekli su "Nezavisnim" iz policije.

Od strane policijskih službenika Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Bijeljina izvršen je uviđaj lica mjesta.

"O saobraćajnoj nezgodi obaviješten je i dežurni tužilac Okružnog tužilaštva u Bijeljini koji je naložio preduzimanje svih potrebnih mjera i radi na utvrđivanju činjenica i okolnosti koje su doveli do ove teške saobraćajne nezgode", stoji u saopštenju iz CJB Bijeljina.

Centar javne bezbjednosti Bijeljina apeluje još jednom na sve vozače, da brzinu kretanja svojih automobila prilagode stanju i uslovima puta, koja je i dalje najzastupljenija karakteristika u saobraćajnim nezgodama sa najtežim posljedicama.

Apeluje se na sve vozače da čuvaju svoj život i živote drugih učesnika u saobraćaju.
Pogledaj vesti o: Opel

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Teška nesreća kod Bijeljine: Poginuo putnik u taksiju

Izvor: Blic, 22.Avg.2016

Božo B. (64), koji je bio putnik u taksiju, poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila rano jutros u mestu Gojsovac, na magistralnom putu Bijeljina-Rača...Oko 6.30 časova sudarili su se automobil „škoda fabija“ koji je vozio D. R. iz Trnjaka i taksi vozilo „opel astra“ kojim je...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.