TEŽAK UDES U NOVOM SADU: Povređena dva mladića!

Izvor: Telegraf.rs, 24.Jun.2016, 09:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEŽAK UDES U NOVOM SADU: Povređena dva mladića!

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko tri sata na raskrsnici bulevara Jovana Dučića i Slobodana Jovanovića u Novom Sadu, teško su povređena dva mladića.

Prema rečima portparolke Hitne pomoći Mirjane Bursać, mladići su stari 24 i 25 godina i u nesreći su zadobili teške politraumatske povrede.

- Radi se o povredama više sistema. Naša ekipa je odmah na terenu zbrinula mladiće i prevezla ih u Urgentni centar na reanimaciju - rekla je Bursać.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs <<
Za sada nemamo nikakvih informacija o trenutnom stanju mladića koji su povređeni kada je došlo do sudara Opel "zafire" i "Fijata stilo", prenosi Blic.

Nakon udesa ova dva automobila, Opel se prevrnuo i udario u motocikl na kome su bila dva mladića.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Fiat

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Težak sudar u Novom Sadu, dvojica teško povređenih

Izvor: Mondo, 24.Jun.2016

Dva mladića teško su povređena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko tri sata na raskrsnici bulevara Jovana Dučića i Slobodana Jovanovića u Novom Sadu...Foto: MONDO..Prema rečima portparolke Hitne pomoći Mirjane Bursać, mladići su stari 24 i 25 godina i u nesreći su zadobili...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.