Stigla je nova Opel Corsa

Izvor: Autoportal.rs, 31.Avg.2014, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stigla je nova Opel Corsa

Iako će zvanični debi imati na predstojećem sajmu automobila u Parizu nova Opel Corsa se već našla u prodaji u Nemačkoj. Poznata je cena modela sa troje i sa petoro vrata, kao i paketi opreme i ponuda agregata.

Ukoliko vašim potrebama odgovara gradski automobil nova Opel Corsa je možda pravo rešenje za vas. Automobil koji je već duže vreme prisutan na našem tržištu >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << je doživeo novo izdanje a sada kada se krenulo sa prodajom poznata je i tržišna cena.

Najjeftinija je naravno varijanta sa troje vrata čija je početna cena 11 980 evra. Ovaj model ima motor zapremine 1.2 litara i 70 konjskih snaga. U ponudi je sa petostepenim manualnim menjačem a od 0 do 100 ubrzava za 16 sekundi.

Ako se odlučite za motor zapremine 1.0 litara koji ima 90 konjskih snaga i šestostepeni manualni menjač to će vas koštati 14 480 evra. Ukoliko želite varijante sa automatskim menjačem onda morate kupiti modele sa motorima zapremine 1.4 litara.

Kada su "dizelaši" u pitanju ponuda počinje od 14 930 evra za kojih dobijate motor zapremine 1.3 litara koji nosi oznaku "CDTI ecoFLEX" a koji daje 75 konjskih snaga. Jača verzija istog motora, sa 95 konjskih snaga, je najskuplja Corsa i staje 15 730 evra.

Od dodatne opreme tu su ekran od 7 inča za koji se doplaćuje 300 evra, komplet koji sadrži bi-xenon farove i LED dnevna svetla kao i parking senzore i kameru mrtvog ugla staje dodatnih 580 evra. Kamera na zadnjoj strani vozila košta dodatnih 295 evra.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.