Špijunske slike: Opel Astra K za 2016tu

Izvor: Autorepublika.rs, 15.Apr.2015, 22:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Špijunske slike: Opel Astra K za 2016tu

Juče u toku dana uslikana je nova Opel Astra K, tj. model koji još uvek nije izašao na tržište. Sa slika se može zaključiti da se radi o kamuflažnom vozilu koji ne otkriva mnogo, ali detaljnim zagledanjem mogu se videti neke osnovne razlike u poređenju na aktuelni model. Naime, prednji farovi su izrađeni u LED tehnologiji, dizajn je “oštriji” što se moglo i očekivati jer upravo oštre linije karoserije predstavljaju nešto što i ostali proizvođači “furaju” u poslednje vreme.

Što se tiče OPC modela nove Astre K, još uvek je rano pričati o tome, ali po svemu sudeći i sportski model Astre K biće predstavljen 2017te, raspolagaće sa 280KS izvučenih iz 1.6 litarskog benzinskog turbo motora.

Što se tiče Astre K koju možete videti na slikama, ista se očekuje ove godine u Septembru, tj. tada će biti prikazana finalna verzija na sajmu automobila u Fraknfurtu. Ono što je interesantno dodati jeste i to da nova Astra K neće biti proizvedena u Nemačkoj, tj. proizvodnja ovog modela počeće u Poljskoj.

Nastavak na Autorepublika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autorepublika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autorepublika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.