STRAŠAN SUDAR NA NOVOM BEOGRADU: Motociklista prevezen u bolnicu! (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 25.Jul.2016, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAŠAN SUDAR NA NOVOM BEOGRADU: Motociklista prevezen u bolnicu! (FOTO) (VIDEO)

Na raskrsnici ulica Jurija Gagarina i Antifašističke borbe, na Novom Beogradu u blizini Buvlje pijace dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj su se sudarili automobil marke opel korsa i motociklista. Kako Telegraf saznaje, niko nije u životnoj opasnosti, a vozač motora je prevezen kolima Hitne pomoći u KBZ.

Foto:Telegraf

Vozač motora je muškarac (30), koji je zadobio lakše povrede, potvrdili su za Telegraf iz Hitne pomoći. Nesreća se dogodila oko >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << 18:10, nakon čega je znatno usporen saobraćaj u ovom delu grada.

Foto:Telegraf

Policija reguliše saobraćaj na ovoj deonici, koji je usporen, a tramvaji su u zastoju jer se motor još uvek nalazi na šinama.

Foto:Telegraf

Foto:Telegraf

Pogledajte video sa lica mesta:



(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Opel

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Povređeno dete biciklista u Vrežini

Izvor: NiskeVesti.rs, 26.Jul.2016, 08:05

Sinoć nešto pre osam sati povređen je biciklista u Zlatiborskoj ulici u naselju Donja Vrežina, povređeno dete (12) zbrinula je Hitna pomoć. Kako nezvanično sazanjemo, na sreću nisu u pitanju teže telesne povrede.. .  "Sinoć i 19:40 minuta u Zlatiborskoj ulici dogodila se saobraćajna nesreća...

Nastavak na NiskeVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.