POTRAGA ZA KRISTINOM: Devojčica (15) poslednji put viđena u crvemom opelu s nepoznatim muškarcem!

Izvor: Kurir, 25.Maj.2015, 21:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTRAGA ZA KRISTINOM: Devojčica (15) poslednji put viđena u crvemom opelu s nepoznatim muškarcem!

Prema rečima očevidacaotušla je u nepoznatom prvacu iz Ogulina u društvu muškarca koji je sedio u crvenom Opel kadetu zadarskih registarskih oznaka

Policija intenzivno se traga za nestalom Ogulinkom Kristinom Udurović (15) čiji je nestanak policiji prijavljen rano jutros.

Reč je o tinejdžrki kestenjaste ravne kose, smeđih očiju, visine oko 160 centimetara, malog šiljastog nosa i srednje telesne građe, a u trenutku nestanka na sebi je imala >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ljubičaste Najk patike, farmerke i crnu Adidas majicu.

Prema rečima očevidaca otišla je u nepoznatom pravcu iz Ogulina u društvu muškarca koji je sedeo u crvenom Opel kadetu zadarskih registarskih oznaka.

Policija apeluje na sve koji imaju ikakvih saznanja o nestaloj srednjoškolki, neka se jave na telefon 192, u najbližu policijsku postaju ili pak, putem email adrese: nestali@nestali.hr.
Pogledaj vesti o: Opel

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.