Opelova FlexCare produžena garancija i pomoć na putu

Izvor: AutoBlog, 17.Apr.2014, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opelova FlexCare produžena garancija i pomoć na putu

Kompanija Opel nastavlja da niže pogodnosti za svoje verne kupce. Svi kupci novih Opel vozila od sada mogu da računaju na FlexCare produženu garanciju i pomoć na putu Opelova FlexCare produžena garancija podrazumeva garanciju na delove vozila u trajanju od dve godine nakon isteka dvogodišnje garancije proizvođača, ili ukupno pređenih 120.000 km, to jest, do ispunjenja jednog od ova dva uslova. Garancija obuhvata besplatne popravke i zamene delova za nove automobile, od strane ovlašćenog Opelovog servisa. Garancija se ne odnosi na normalno habanje i kidanje, kao ni na kvarove koji proizilaze iz spoljnih mehaničkih...
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Opel FlexCare produžena garancija

Izvor: Autoportal.rs, 18.Apr.2014, 15:09

Kompanija Opel nastavlja tradiciju dobre brige o svojim kupcima. Sada nam predstavljaju FlexCare produženu garanciju i Opel pomoć na putu.

Nastavak na Autoportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.