Opel snizio cene modela sa bogatijim paketima opreme

Izvor: B92, 23.Apr.2014, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opel snizio cene modela sa bogatijim paketima opreme

Opel je potencijalnim kupcima u Srbiji ponudio svoja dva popularna modela, Corsu i Astru, sa višim paketom opreme Active, po nižim cenama.

Na akciji je model Opel Corsa sa 1.2 litarskim benzinskim motorom sa 85 ks.

Paket Active između ostalog sadrži i klima uređaj, radio CD/MP3 plerej, 4 vazdušna jastuka, električne podizače prednjih stakala, putni računar, kožom presvučen upravljač sa audio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << komandama, prednja svetla za maglu, tempomat, centralno zaključavanje vrata sa daljinskom komandom, automatsko paljenje brisača, ABS, metalik boju...

Ovako opremljena Corsa tokom trajanja akcije košta 10.270 evra.

U ponudi je i model Astra sa 1.4 litarskim turbo-benzinskim motorom sa 140 ks. Ovaj automobil takođe je opremljen bogatim Active paketom, koji u slučaju Astre pored ostalog obuhvata automatski klima uređaj sa dve zone, radio CD/MP3 plejer 400 sa 7 zvučnika i USB priključkom, električne podizače prednjih i zadnjih stakala i putni računar.

U opremu spadaju i kožom presvučen upravljač sa audio komandama, prednja svetla za maglu, tempomat, senzor za kišu, automatsko paljenje svetala, aluminijumske felne od 17’’, ABS i ESP sistemi, metalik boja...

Astra Active prodaje se na akciji po ceni od 15.850 evra.

Za oba modela akcija će trajati do 30. juna 2014, a Opel odnedavno kupcima novih automobila u Srbiji obezbeđuje i dodatnu FlexCare garanciju na standardnu proizvođačku (2 godine i neograničena kilometraža) koja podrazumeva dodatne 2 godine ili 120.000 km, kao i 4 godine pomoći na putu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.