Opel modifikuje Zafira model sledeće generacije i Meriva jedinicu u crossovere

Izvor: Moto.rs, 30.Okt.2014, 11:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opel modifikuje Zafira model sledeće generacije i Meriva jedinicu u crossovere

Britanski mediji objavili su da Opel/Vauxhall planira da modifikuje sledeću generaciju Zafira i Meriva modela i pretvori ih u crossover-e.

Renault je uradio odličan posao sa konvertovanjem njihovog novog Espace modela u crossover, a čini se da će i Opel i Vauxhall krenuti istim pravcem sa njihovim novim Zafira i Meriva modelima. Karl-Thomas Neumann, izvršni >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << direktor kompanije Opel, još u toku avgusta je naglasio da njihovi kupci traže model koji odlikuje izgled SUV-a, te da je to razlog za ovakvu odluku. Oba automobila proizvodiće PSA Peugeot Citroën koji će imati i svoje verzije ali će sve četiri varijante odlikovati drugačiji dizajn. Očekuje se da će linija motora obuhvatiti ekonomične turbo trocilindarske i četvorocilindarske motore kao deo trenda korišćenja motora manje zapremine. Osim toga, Opel i Vauxhall rade na razvoju vrhunskog SUV modela čiji dizajn u velikoj meri podseća na impresivni Monza koncept ali za sada nije jasno da li će francuski proizvođač predstaviti svoju verziju. Očekuje se da će redizajnirani Zafira i Meriva modeli na tržištu biti predstavljeni u toku 2017. ili 2018. godine.

foto © Opel
Pogledaj vesti o: Renault

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.