Opel Crossland X: zvanične fotografije

Izvor: AutoBlog, 18.Jan.2017, 02:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opel Crossland X: zvanične fotografije

Opel je još ranije najavio da kreće sa ofanzivom u predstavljanju novih modela (njih 29 do 2020. godine), i to u svim kategorijama. Za 2017. godinu je predviđeno 7 premijera, što je najavljeno i sloganom "7 u 17" Jedna od tih premijera je već pred nama – crossover utility vehicle (CUV) nazvan Crossland X, a koji će u gami ovog proizvođača praktično zameniti Merivu.Kako se kaže u saopštenju, Crossland X nastavlja trend koji podrazumeva sportski nastrojeno i prostrano vozilo, dok je naziv, koji je novi, različit i uzbudljiv, u skladu sa karakterom automobila."Klijenti takođe žele automobile koji unose više emocija u B segment", kaže šefica Opelovog Marketinga, Tina...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Opel Crossland X - novi mali urbani krosover

Izvor: B92, 18.Jan.2017

Opel je objavio fotografije i tehničke detalje novog potkompaktnog krosovera, koji će u gami ovog proizvođača zameniti MPV Merivu.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.