Opel Adam S biće prikazan na sajmu automobila u Parizu

Izvor: Autorepublika.rs, 18.Sep.2014, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opel Adam S biće prikazan na sajmu automobila u Parizu

Po predstavljanju Opel Adama čije prvo izlaženje na tržište pamtimo od 2012te, nije bilo nekih dramatičnih najava u vidu unapređenja ili izlaska nekih srodnih modela. Sada se priča menja u totalno drugom pravcu, te Adam dobija ni manje ni više sportskog naslednika baziranog na istoj platformi.
 

Predstavljamo vam “OPEL ADAM S” čija premijera je zakazana na Pariskom sajmu automobile, 4tog Oktobra ove godine.
Ispod haube nalazi se 1.4-litarski benzinski motor sa turbopunjačem od 150KS i 220Nm, što je oko 50% više snage od prvobitnog “Adama”, međutim, sa ubrzanjem do stotke od 8.5 sekundi, sa čim novi “Adam S” i dalje ne predstavlja pretnju konkurentima koji nose “S” i slične sportske bedžebe u oznaci.
 

Pored novog motora, šasija i kočioni sistem su takođe osveženi, a tu su i 18-inčni točkovi. Optički detalji koji razlikuju “Adam S” od regularnog modela su prednji i zadnji sportski branik i zadnji spoiler, a kupci mogu da biraju čak 10 različitih boja eksterijera uz četiri dodatne kombinacije za krov uključujući i “rokenrol” varijantu koju možete videti u ovoj vesti. Da li vam se dopada?
 

 

Nastavak na Autorepublika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autorepublika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autorepublika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.