Nova Opel Insignia Grand Sport i Sports Tourer: Pregled

Izvor: AutoBlog, 30.Mar.2017, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova Opel Insignia Grand Sport i Sports Tourer: Pregled

Izazivači: Dinamični, prostrani, inovativni i razumno cenovno pozicionirani Riselshajm. Potpuno nova Opel Insignia je u izuzetno dobroj formi. Poseduje sportsku eleganciju velikog kupea, a njena u potpunosti nova arhitektura je čini beskompromisno prostranom i istinski zabavnom za vožnju. Uz to, nudi bezbednost i komfor za primer, kako i dolikuje jednoj perjanici. Ne samo što druga generacija Insignije impresionira svojim spoljašnjim linijama koje oduzimaju dah, već u isto vreme nudi najširu paletu inteligentnih tehnologija u rasponu od modernih Opel IntelliLux LED® matričnih farova i veoma sofisticiranog pogona na sve točkove sa vektorisanjem obrtnog momenta, pa do savremenih sistema vozačke asistencije i detaljnog...
Pogledaj vesti o: Opel

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

30.03.2017 ::: Nova Opel Insignia Grand Sport i Sports Tourer - dinamična, prostrana, inovativna

Izvor: AutoMagazin, 30.Mar.2017

Potpuno nova Opel Insignia je u izuzetno dobroj formi. Poseduje sportsku eleganciju velikog kupea, a njena u potpunosti nova arhitektura je čini beskompromisno prostranom i istinski zabavnom za vožnju..

Nastavak na AutoMagazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.