Izvor: Economy.rs, 02.Jul.2012, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Golf 4, Golf 2 i Opel Astra - najtraženiji polovni automobili u Srbiji

Sajt www.polovniautomobili.com uradio je tokom juna ispitivanje tržišta polovnih automobila na osnovu kojeg se vidi da su ove godine najtraženije marke polovnih vozila u Srbiji Volkswagen, Opel, Fiat, Renault, Peugeot, Ford i Alfa Romeo (tim redosledom).
Pogledaj vesti o: Volkswagen,   Fiat,   Renault

Nastavak na Economy.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Najskuplji “polovnjak” 120.000 evra

Izvor: Capital.ba, 03.Jul.2012, 12:43

BEOGRAD, U Srbiji su najtraženiji polovni automobili “folksvagen”,”opel”, “fijat”, “reno”, “pežo”, “ford” i “alfa romeo”, a najskuplji među polovnim automobilima je “bentli kontinental” od 120.000 evra, pokazalo je istraživanje koje ..

Nastavak na Capital.ba...

Najskuplji "polovnjak" 120.000 evra

Izvor: B92, 03.Jul.2012

Beograd -- Najskuplji među polovnim automobilima u Srbiji je bentli kontinental od 120.000 evra, pokazalo je istraživanje...A najtraženiji kod nas su polovni automobili folksvagen, opel, fijat, reno, pežo, ford i alfa romeo...Kada je reč o konkretnim markama automobila, statistika pokazuje da su...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Economy.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Economy.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.