2015 Opel Adam Rocks S model predstavljen u Amsterdamu

Izvor: Moto.rs, 17.Apr.2015, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

2015 Opel Adam Rocks S model predstavljen u Amsterdamu

Opel je zvaničnim putem predstavio novi Adam Rock S model na međunarodnom sajmu u Amsterdamu. U osnovi u pitanju je više sportska verzija Adam Rocks modela pri čemu S model poseduje veći zadnji spojler, unapređeni sistem upravljanja i sportski tjunirao oslanjanje koje smanjuje visinu vozila za 15mm.

Ovaj model takođe poseduje snažnije kočnice i program elektronske stabilnosti koji može da bude u potpunosti isključen. >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << Pogon ovog modela je obezbeđen turbopunjenim 1.4L benzinskim motorom koji proizvodi 150ks snage i 220Nm obrtnog momenta.

On je povezan sa šestostepenom manuelnom transmisijom koja omogućava ovom hečbeku da ubrza od 0 do 100km/h za 8.5 sekundi, pre nego što dostigne maksimalnu briznu od 210km/h. Ove brojke nisu dovoljno uzbudljive za vas, ovaj model može da se pohvali potrošnjom od samo 5.9L/100km, dok je emisija CO2 139g/km.

foto © Opel

Nastavak na Moto.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.