05.09.2015 ::: Kako je nova Astra stigla na 7. sprat u centru Beograda? (foto+video)

Izvor: AutoMagazin, 05.Sep.2015, 04:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

05.09.2015 ::: Kako je nova Astra stigla na 7. sprat u centru Beograda? (foto+video)

Nova Opel Astra 2016 zvanično je predstavljena u Begradu, o čemu smo pisali pre samo nekoliko sati. Da li ste se zapitali kako je autmobil stigao do sedmog sprata hotela u centru Beograda...

Pogledajte: Opel Astra K predstavljena u Beogradu - naši prvi utisci (FOTO).

Neko će možda pomisliti, šta je tu čudno - automobili se danas izlažu u skoro svakom tržnom centru? Da, ali postaviti novu Astru >> Pročitaj celu vest na sajtu AutoMagazin << na sedmi sprat uglednog hotela u centru Beograda, i to bez teretnog lifta, nije tako jednostavno.

reklama

Za kreativne profesionalce iz predstavništva Opela za Srbiju, to nije bio nerešiv problem. Fotografije i video, govore više od hiljadu reči.

Foto:

VIDEO:



Automagazin.rs

Nastavak na AutoMagazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoMagazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoMagazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.