Za niške olimpijce iz gradske kase po 50.000 dinara

Izvor: juGmedia, 24.Avg.2016, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za niške olimpijce iz gradske kase po 50.000 dinara

NIŠ- Veće grada Niša donelo je danas odluku da niške sportiste koji su učestvovali na  Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru  nagradi sa po 50.000 dinara.

„Nagradu će dobiti vaterpolista Sava Randjelović, košarkaš Stefan Jović, atletičar Nenad Filipović, košarkaški trener Dragan Ratković i džudo trener Nikola Milošević“, izjavio je gradski većnik  Branislav Kačar.

On >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << je podsetio da će večeras u 19,30 časova ispred Gradske kuće biti organizovan svečani doček niških olimpijaca.

Kačar je istakao da će se na balkonu Gradske kuće naći i učenici srednjih škola u Nišu koji su osvajali medalje na različitim naučnim olimpijadama.

Predstavnici grada pozvali su Nišlije da večeras u što većem broju prisustvuju ovom slavlju.

B. Ljubisavljević
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

OVACIJE ZA NAUČNIKE I SPORTISTE: Nekoliko hiljada Nišlija ovacijama dočekalo svoje olimpijce

Izvor: Kurir, 24.Avg.2016

...Ovacijama, aplauzima i skandiranjem "Srbija, Srbija", "šampioni, šampioni" okupljeni gradjani pozdravili su najpre učesnike naučnih olimpijada Novaka i Bogdana Stanojevića, Milicu Nešić, Petra Pešića, Aleksandra Miloševića i Bogdana Djordjevića, a potom sportiste i trenere, učesnike Olimpijade...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.