Voditeljki ispale grudi tokom intervjua sa Del Potrom! Ovaj nije znao gde da gleda (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 27.Avg.2016, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voditeljki ispale grudi tokom intervjua sa Del Potrom! Ovaj nije znao gde da gleda (FOTO) (VIDEO)

Program ide uživo, goste je Huan Martin Del Potro, a voditeljka je Suzana Gimenez - argentinska verzija Opre Vinfri.

Tema je srebrna medalja na Olimpijskim igrama, pobeda nad Novakom Đokovićem i poraz od Endija Marija u finalu turnira u Riju.

Foto: Guliver/Peter Kramer/Getty Images

Ali sve do jednog momenta kada Suzana >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << previše podiže desnu ruku i njena s..a ugleda''svetlost dana.'' Del Potro, s druge strane, nije znao gde da gleda, dok je Suazana šmekerski odreagovala kao da se ništa nije dogodilo.

Vrlo brzo počela je da kruži priča da je to namerno uradila kako bi emisija postala popularnija i nakon emitovanja. Verujemo da je uspela u tome.



(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) ISPALE JOJ GRUDI: Pogledajte kako je voditeljka zbunila Del Potra

Izvor: Kurir, 27.Avg.2016

...Sve je bilo normalno do momenta kada Suzana previše podiže desnu ruku i njena dojka ugleda”svetlost dana” Del Potro, s druge strane, nije znao gde da gleda, dok je Suazana šmekerski odreagovala kao da se ništa nije dogodilo..Vrlo brzo počela je da kruži priča da je to namerno uradila kako...

Nastavak na Kurir...

UPS! Voditeljka slučajno pokazala grudi slavnom teniseru, on oduševio reakcijom!

Izvor: Blic, 28.Avg.2016, 10:34

Argentinski teniser Huan Martin del Potro nedavno je doživeo neprijatnu situaciju, kada mu je voditeljka jednog šou-programu na argentinskoj televiziji nehotice pokazala grudi...Naime, del Potro je tokom intervjua govorio o porazu koji je doživeo u finalu Olimpijskih igara u Riju, a voditeljka Suzana...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.