Veče srpskih majstora: Bjelica opet igra na MVP nivou! Jokić odličan, Denver razbio Dalas! Durant i Kari se utrkuju - ko će više (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 22.Okt.2016, 08:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veče srpskih majstora: Bjelica opet igra na MVP nivou! Jokić odličan, Denver razbio Dalas! Durant i Kari se utrkuju - ko će više (VIDEO)

Nekadašnji najkorisniji igrač Evrolige blistao u ubedljivom trijumfu Minesote, pa dobio brojne pohvale od saigrača i američkih novinara

Ako su razne povrede onemogućile Nemanju Bjelicu da zablista u prošloj klupskoj sezoni, ali i da ispuni letnje planove za pohod na olimpijsku medalju, predsezonska turneja Minesote na tlu američkog kontinenta donela je potvrdu - Doktor Beli se vratio!

Jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << od najboljih srpskih košarkaša trenutno nastavlja da pruža partije na izrazito visokom nivou, a u novoj pobedi Minesote bio je u redu zapaženijih na parketu, zbog čega je dobio brojne pohvale saigrača i američkih novinara. Bjelica je u ubedljivom trijumfu nad Šarlotom (109:74) meč završio sa 14 poena (6/11 iz igre, 2/5 za tri), ali i četiri skoka, dve asistencije, jednom ukradenom lotpom i dve blokade, a bio je i igrač sa najvećim „+/-“ faktorom i iznosio je 38. Ovaj podatak zapravo predstavlja kako se kretala razlika između dva tima kada je on bio na terenu. A kako je Minesota u više navrata tokom poslednje četvrtine imala i neverovatnih 41 poen viška u odnosu na slabašne Hornetse, jasno je da je na terenu bio onda kada su Vukovi razbijali Šarlot. Bjelica je na terenu bio nešto manje od 26 minuta!

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.