Underworld otkrili povratnički singl

Izvor: BalkanRock.com, 23.Jan.2016, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Underworld otkrili povratnički singl

Britanski elektronski duo, Underworld, predstavili su singl “I Exhale” koji će se naći na njihovom predstojećem albumu “Barbara Barbara, We Face a Shining Future“.

“I Exhale” je prva numera koju je bend objavio nakon “Caliban’s Dream” iz 2012. godine sa projekta “Isles Of Wonder” koji je predstavljao soundtrack za letnje olimpijske igre u Londonu. Novi album trebalo bi da bude objavljen 18. marta.

“Barbara Barbara, >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << We Face a Shining Future” biće deveti studijski album u karijeri ovog legendarnog dua, prvi nakon 2010. godine i ploče “Barking”.

Muzičari Karl Hyde i Rick Smith formirali su Underworld 1980. godine u Kardifu. Par je dostigao svetsku slavu zahvaljujući numeri “Born Slippy .NUXX” koja je bila deo soundtracka za film Trainspotting.

Karl Hyde je, zajedno sa Brianom Enom, objavio dve ploče tokom 2014. godine, i to najpre “Someday World” u maju i “‘High Life” u junu.

Prvi singl sa nove ploče možete poslušati u nastavku:
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre,   London

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.