Srbija večiti šampion Svetske lige!

Izvor: Telegraf.rs, 26.Jun.2016, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija večiti šampion Svetske lige!

Vaterpolisti Srbije su nastavili teror nad ostalim vaterpolama zemljama, pošto su osvojili i četvrti put uzastopno Svetsku ligu, ovog puta u Kini, ovog puta protiv Amerikanaca 10:7.

Srbija - SAD 10:7 (2:1, 3:1, 3:0, 2:5) za 10. titulu šampiona takmičenja koje je donelo o 100.000 dolara nagradu "delfinima".

STRAŠNA IGRA

Bilo je ubedljivo, bilo je onako kako smo navikli na tim Dejana Savića, koji je i dalje bez poraza u finalima. Od prvog trenutka jako u odbrani, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << kad zatreba sigurno i silovito u napadu, pa se rezultatska neizvesnost nijednog trenutka nije pojavila kao opcija na bazenu u Huidžuu.

Veoma raspoložen je bio Filip Filipović (tri gola), ali, ako ćemo reći da je neko posebno bio zaslužan za ovoliku razliku nad timom koji vodi Dejan Udovičić, onda je to golman Mitrović, koji se specijalozovao za skidanje zicera protivnicima. Kao hobotnica je bio.

Foto: Marko Todorović

Puštanje gasa u poslednjoj četvrtini samo je pomogao Amerikancima da se malo primaknu, jer ko zna šta bi bilo da su srpski vaterpolisti posle 8:2 nastavili da melju.

Srbija je turnir okončala sa svim šest pobeda, iako na ovom turniru nije imala Slobodana Nikića i Dušana Mandića uz najavne rečenice Dejana Savića kako prvo mesto nije imperativ, već uigravanje za Olimpijske igre.

Šta bi bilo da su igrači i tim tempirali formu za osvajanje Svetske lige :)

Foto: Marko Todorović

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Vaterpolisti Srbije emotivni i nasmejani dok je Bože pravde grmelo u Kini! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 26.Jun.2016

..Vaterpolisti Srbije odbranili su trofej Svetske lige pobedom nad reprezentacijom SAD u Kini i tako na najbolji način najavili Olimpijske igre i napad na zlato u Riju...Posle trijumfa i dobijenih zlatnih medalja došao je red da sa najvišeg postolja odslušaju himnu Bože pravde. Već su nas navikli...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.