Tragedija u Riju, Francuz umro na licu mesta!

Izvor: Telegraf.rs, 13.Avg.2016, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tragedija u Riju, Francuz umro na licu mesta!

Fizioterapeut teniskog tima Francuske kolabirao je i preminuo na licu mesta u Rio de Žaneiru tokom Olimpijskih igara, objavio je Olimpijski komitet te zemlje.

- Patrik Bordije iznenada je umro ovog popodneva. Bio je veliki prijatelj koji je služio sportistima - rekao je predsednik OKF Danis Maseljia nakon dodele medalja.

Bordije je radio u francuskom timu od 2014. godine.

- Tugujemo zbog gubitka >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Patrika. Saučešće porodoci - objavio je franucski teniski savez na Tviteru.

Kako prenosi "Le Parizijen", fizioterapeut je preminuo od posledica srčanog napada.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Darija Klišina suspendovana sa Olimpijskih igara

Izvor: Beta, 13.Avg.2016

Predsednik Sveruske atletske federacije (ARAF) Dmitrij Šljahtin rekao je danas da je skakačica u dalj Darija Klišina isključena sa Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru, na kome je trebalo da bude jedina ruska atletičarka u takmičenju, prenela je danas ruska državna agencija Tass."Imamo kontradiktorne...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.