Tomić otkazao Hrvatima?

Izvor: Sportske.net, 12.Apr.2016, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tomić otkazao Hrvatima?

Centar Barselone Ante Tomić najverovatnije neće igrati za Hrvatsku na predstojećem kvalifikacionom turniru za odlazak na Olimpijske igre u Rio de Žaneiru.

Košarkaška reprezentacija Hrvatske mogla bi da bude značajno oslabljena tokom kvalifikacija za Olimpijske igre, pošto centar Barselone Ante Tomić ne planira da igra za "kockaste" >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u Torinu.

Izraelski novinar Dejvid Pik preneo je informaciju da je Ante Tomić već otkazao svoje prisustvo u nacionalnom timu Hrvatske tokom predstojećeg leta što znači da novi selektor Aco Petrović neće moći da računa na sjajnog centra.

Tokom tekuće sezone Ante Tomić je u Evroligi beležio prosek od 10.3 poena i 5.2 skokova, a sa Barselonom će u nastupajućem periodu igrati za plasman na fajnal-for.

Što se tiče reprezentacije Hrvatske, naše zapadne komšije čeka težak posao u pohodu na Olimpijske igre jer će u Torinu za rivale imati selekcije Italije, Tunisa, Grčke, Meksika i Irana.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.