Terzić: Ni tri pobede nam ne garantuju plasman u Rio

Izvor: Blic, 02.Sep.2015, 01:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Terzić: Ni tri pobede nam ne garantuju plasman u Rio

Selektor odbojkašica Srbije Zoran Terzić čestitao je ekipi na još jednoj značajnoj pobedi na Svetsklom kupu, ali i podsetio da plasman na Olimpijske igre još nije osiguran.

Srbija je u Sendaiju posle velike borbe savladala direktnog konkurenta, domaću selekciju Japana sa 3:2 u setovima i širom otvorila vrata učešću na Igrama u Riju sledeće godine.

"Prikazali smo još jednu dobru igru i pobedili >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << velikog protivnika, a Japan je samo poslednji u nizu. Čekaju nas tri utakmice u kojima smo realno favoriti, ali nažalost, čak ni sa tri pobede nismo sigurni putnici na Olimpijske igre. Igraćemo do kraja najbolje što umemo i čekati rasplet situacije", rekao je Terzić.

Jedna od najzapaženijih u pobedi protiv odličnih Japanki, Milena Rašić, istakla je da je nakon trijumfa nad Ruskinjama izboren još jedan uspeh u pet setova protiv jakog rivala.

"Prijaće nam dva dana pauze da se odmorimo i pripremimo za preostale duele", poručila je Rašićeva.

Takmičenje u trećoj fazi Svetskog kupa u Japanu Terzićeve izabranice nastavljaju u gradu Komakiju, a naredni rival je Kuba u petak od osam sati po sredjeevropskom vremenu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.