Štefanek: Opušten sam, eksplodiraću na takmičenju

Izvor: B92, 14.Avg.2016, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Štefanek: Opušten sam, eksplodiraću na takmičenju

Srpski rvač Davor Štefanek rekao je da je "opušten" i da se nada da će doći bar do finala na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru.

"Opušten sam. Tenzija mi ne raste, smiren sam i to je dobro. Treba da eksplodiram kada počne takmičenje, dam maksimum i dođem do finala, a u finalu ćemo videti šta će biti", rekao je Štefanek novinarima u Riju.

Štefanek će se takmičiti u utorak, u kategoriji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << do 66 kilograma grčko-rimskim stilom. Prema njegovim rečima, konkurencija je jaka, ali je se ne boji.

"Ima izvanrednih rvača, desetak, koji su u samom vrhu, a šest prvaka sveta zajedno sa mnom, i to govori mnogo kolika je konkurencija. Iskreno, ne bojim se nikoga, dobro sam radio i spremio se", rekao je Štefanek.

Štefanek je istakao da je vreme da srpski sportisti počnu da osvajaju medalje.

"Red je da napokon počnemo da osvajamo medalje, ceo srpski tim. Mislim da ćemo imati pet-šest medalja, nadam se. Nadam se da ćemo imati čast da neko od nas rvača osvoji prvi", kazao je Štefanek i pohvalio dobru atmosferu među srpskim sportistima.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.