Srbi u Riju (UŽIVO)! Srbija ima drugo zlato, Hrvati potopljeni

Izvor: Vesti-online.com, 21.Avg.2016, 02:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbi u Riju (UŽIVO)! Srbija ima drugo zlato, Hrvati potopljeni

Druga nedelja na Olimpijskim igrama u Riju je berićetna za Srbiju. Imamo osam medalja. Vaterplisti su zlatni, a odbojkašice se sa Kinom bore za titulu olimpijskog pobednika.

02.17 - Pljušte čestitke sa svih strana.

02.16 - Andrija Prlainović: Simfonija u vodi.

02.13 - Ko gubi ima pravo da se ljuti. OVDE pročitajte šta je rekao selektor "barakuda" Ivica Tucak.

02.11 - Evo kako su hrvatski mediji propratili još jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << neuspeh njihove selekcije u duelu sa Srbijom.

01.56  - Vege, konjec, kraj, final - Dejan Savić.

23.58 - Vaterpolisti Srbije su novi olimpijski šampioni! Razbijene "ajkule". Srbija je uzela sve titule, sada smo evropski, svetski, olimpijski šampioni i osvajači Svetske lige. Srpski "drim tim" - veliki šampioni. Na kraju - 11:7 protiv Hrvatske.

23.42 - 9:5 za Srbiju posle 24 minuta, još samo osam minuta do šampionskog trona.

23.23 - Posle 16 minuta igre odnosno na polovini utakmice Srbija vodi sa 6:3.

23.04 - Srbija vodi 3:2 u duelu sa Hrvatima posle prve četvrtine.

22.48 - Tekstualni prenos utakmice Srbija - Hrvatska možete da pratite OVDE.

22.46 - Meč između Kineskinje Ženg i Britanke Vokden morao je da odluči zlatni poen pošto je posle tri runde bilo 1:1, a u dodatnoj rundi prva je poentirala Ženg i to udarcem nogom u glavu pa će ona u finale jer je pobedila sa 4:1. To ujedno znači da naša Milica Mandić ostaje bez prilike za borbu za bronzanu medalju.

- Mnogo lošije nego što sam očekivala. Nisam dobro slušala taktiku, primila sam prvi poen kada nisam smela. Posle toga sam pokušala da radim ono što mi se kaže, ali jednostavno nisam se danas osećala dobro. Pogotovo ne u trećoj rundi, kada je ona napravila par poena - rekla je posle poraza od Britanke naša Milica Mandić, a prenosi Sportska cenrala.

21.43 - Milici Mandić sada ostaje nada da će Britanka uspeti da se domogne finala što bi našoj takmičarki donelo borbu u repesažu pa onda (ako bude uspešna) i za treće mesto tj. bronzanu medalju. Vokden će se od 22.30 u polufinalu sastati sa Kineskinjom Ženg. Ukoliko Milica bude dobila šansu u repesažu će se boriti u 01.00 ili 01.30, dok su borbe za bronzanu medalju u 02.00 i 02.30 po našem vremenu.

21.41- Nažalost Milica Mandić neće braniti olimpijsko zlato iz Londona pošto je u četvrtfinalu poražena od Bjanke Vokden sa 5:0.

21.38 - U drugoj rundi nije bilo poena, ostalo je 1:0 za Vokden, ostaje još dva minuta nade za Milicu Mandić.

21.33 - Posle prve runde Britanka vodi sa 1:0 iako je Milica bila dosta aktivnija, ali nije uspela da zada udarac koji bi bio registrovan.

21.28 - Sve je spremno za duel olimpijske šampionke Milice Mandić i svetske i evropske prvakinje Bjanke Vokden u četvrtfinalu tekvondo turnira u kategoriji +67 kilograma.

20.15 - Još nešto više od sat vremena do četvrtfinalne borbe Milice Mandić i Britanke Vokden. Podsećamo da je borba zakazana za 21.30.

18.54 - Prva borba je uvek najvažnija, na svakom takmičenju i drago mi je što sam uspešno prevazišla stres i sve što nosi početak takmičenja. Na meni je bilo da slušam trenera i njegovu taktiku i dobro je ispalo pošto nisam baš bila poslušna. Tina Skar je izuzetna protivnica, od nje sam ove godine dva puta izgubila. Posle prvog boda sam rekla sebi da ne smem da paničim, podigla sam se. Znala sam da će ona da krene na mene, dobro smo je analizirali, računali smo i na njeno neiskustvo i na kraju je bilo kako treba - rekla je Milica Mandić za Sportsku centralu posle prve pobede na Olimpijskim igrama u Riju.

18.52 - Izjave naših košarkašica posle istorijskog uspeha možete da pronađete OVDE.

18.50 - Jovana Crnogorac je olimpijsku trku završila u četvrtom krugu pošto je uz Australijanku Henderson i Vorster iz Namibije napravila zaostatak zbog kog sledi isključenje iz nadmetanja. Naša reprezentativka je zauzela 27. mesto u konkurenciji 29 takmičarki na olimpijskoj MB Kros kantri trci.

18.43 - Posle četiri odvezena od pet planiranih krugova Jovana Crnogorac je i dalje na začelju olimpijske MB Kros kantri trke.

18.35 - Kuriozitet je da su sva četiri naša tima na Olimpijskim igrama osvojila medalje. Za sada je upisana jedna bronza, videćemo posle tri finala kakvog sjaja će biti preostale tri.

18.11 - KRAAAAAJ, Srbija je osvojila osmu medalju na Olimpijskim igrama pošto su košarkašice savladale Francusku u meču za treće mesto sa 70:63!!!

18.07 - Naša Jovana Crnogorac je poslednja 28. posle 10 kilometara trke MB Kros Kantri sa šest minuta zaostatka za vodećom.

18.04 - Dva i po minuta pre kraja Srbija ima 12 poena viška 66:54, smeši nam se još jedna medalja

17.46 - Posle tri deonice naše košarkašice imaju ogromnih 13 poena prednosti 55:42. Serijom 16:0 od -3 (40:37), naše kraljice su došle do 53:40. Još samo 10 minuta do bronze.

17.43 - Posle 3,3 kilometra MB Kros kantri trke Jovana Crnogorac zauzima tek 28. mesto među 29 učesnica sa skoro dva minuta zaostatka za vodećom.

17.39 - Milica Mandić će svoju četvrtfinalnu borbu raditi u 21.30 po srednjeevropskom vremenu. Protivnica će joj biti Britanka Bjanka Vokden koja je u meču osmine finala deklasirala Samantu Kasman iz Papue Nove Gvineje sa 14:1. Vokden je aktuelna svetska i dvostruka evropska prvakinja, pa slobodno možemo da kažemo da je žreb bio nemilosrdan pošto će se već u četvrtfinalu sresti dve tekvondoistkinje koje u svojim rukama drže sve velike trofeje.

17.11 - Posle 20 minuta igre u utakmici za treće mesto košarkašice Srbije protiv selekcije Francuske imaju rezultat 27:27 pošto su u drugoj četvrtini poražene sa 17:9.

17.09 - Udarcem u glavu Milica je povela sa 5:1, a u završnici još jednom pa je meč završen rezultatom 8:2 i pa će Milica raditi u četvrtfinalu. Protivnica će joj biti bolja iz duela Britanke Volkden i Samante Kasman iz Papue Nove Gvineje.

17.05 - U drugoj rundi naša Milica je upisala jedini bod i vodi sa 2:1 uoči poslednja dvaminuta borbe.

17.03 - Posle prve runde rezultat je 1:1, Milica je izjednačila.

17.00 - Počela je borba Milice Mandić i Tine Skar.

16.50 - Odličan početak košarkašica Srbije protiv Francuskinja. Posle prve četvrtine, izabranice Marine Maljković vode 18:10.

16.13 - Od 17 časova, u oktagon izlazi Milica Mandić, koja brani zlato iz Londona u kategoriji preko 67 kilograma. Rivalka u osmini finala biće Tina Skar iz Norveške.

16.10 - Uskoro krećeu košarkašice u borbi za treće mesto. Rival je Francuska. OVDE možete da pratite tekstualni prenos meča iz Rija.

15.24 - OVDE pogledajte bilans medalja posle 14. dana OI.

15.14 - Srpski četverac: Tomićević, Zorić, Pajić, Torubarov, bio je osmi, poslednji u A finalu, rezultatom 3:10.241. Ovo je najveći uspeh u toj disciplini za srpski kajak u istoriji. Nemci su ubedljivo stigli do zlata, sa čak tri sekunde prednosti. Srebro je pripalo Slovacima, a bronza Česima. 

14.45 - Za manje od pola sata, kreće srpski četverac u borbi za medalju. Držimo palčeve našoj posadi.

14.41 - Ženski srpski četverac: Nikolina i Olivera Moldovan, Starović i Benedek Ružičić, zauzeo je šesto mesto u B finalu. Ukupno, 14. vreme u trci na 500 metara. Više se očekivalo i od ženske posade u Riju.

14.01 -Marko Novaković je bio peti u B finalu, ukupno 13. u sprintu na 200 metara. Šteta za našeg kajakaša, u petak mu je za "dlaku" izmaklo A finale. Zlato je osvojio Lijam Hit iz Velike Britanije. Zanimljivo, Gravioto iz Španije i Grauhe iz Nemačke imali su u hiljaditi deo sekunde isto vreme, pa će obojica da osvoje bronzu.

Ako ste nešto propustili u petak, OVDE pogledajte sve na jednom mestu kako su Srbi prošli u petak, 14. dana OI.

* Američki mediji: Čeka nas pakao u finalu, Srbi su već uterali strah u kosti "drim timu"

* "Srbi su nam isprašili g**zice"

* Kad se setiš da si Hrvat, a igraš košarku protiv Srbije (FOTO, VIDEO)

* "Da pokidamo i izginemo protiv Amera"

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Srbi u Riju (UŽIVO)! Srbija čeka treće zlato, "delfini" potopili Hrvate

Izvor: Vesti-online.com, 21.Avg.2016

Druga nedelja na Olimpijskim igrama u Riju je berićetna za Srbiju. Imamo osam medalja. Vaterpolisti su zlatni, a odbojkašice se sa Kinom bore za titulu olimpijskog pobednika...04.03 - Odbojkašice Srbije dobile su prvi set, 25:19, ali je Kina uzvratila - 25:17. 1:1 u setovima. Drama u finalu OI...03.05...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.