Srbi u Riju (UŽIVO): Furiozne odbojkašice, strelci slabi

Izvor: Vesti-online.com, 12.Avg.2016, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbi u Riju (UŽIVO): Furiozne odbojkašice, strelci slabi

Prethodnih šest dana za srpske sportiste u Riju bili su za zaborav. Ipak, verujemo da ono najbolje tek sledi. Ostanite uz portal VESTIONLINE i pratite na našem blogu iz minuta u minut učinak Srba na Olimpijskim igrama.

14.50 - Odbojkašice Srbije lako su dobile prvi set 25:19 protiv Kine. Odlična igra izabranica Zorana Terzića. Blistala je mlada Tijana Bošković, naš korektor. Sve je funkcionisala >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << savršeno u našoj igri, samo tako da nastave.

14.41 - Sebić nastavlja da pada u plasmanu, tek je 28. Pletikosić je stigao do 24. pozicije, ali finale je nedostižne za naše strelce. Samo jedno finale strelca u Riju je poražavajući rezultat.

14.34 - Pletikosić je sve bolji, probio se na 23. poziciju, Sebić je 20. Teško do finala.

14.30 - Kreću odbojkašice protiv Kine. Obe selekcije imaju po dve pobede i jedan poraz, ali Kineskinje imaju bod više. Kompletne rezeultate i tabele odbojkaškog turnira u Riju možete da pogledate OVDE.

14.24 - Muke po naše strelce se nastavljaju. Sebić je dobro počeo, ali je sada pao, tek je na 22. mestu, Pletikosić je 41.

14.11 - Posle prve serije, Sebić je 9, a Pletikosić tek na 44. mestu.

14.07 - Počele su kvalifikacije.Bolje je krenuo Milenko Sebić, koji je trenutno na deobi četvrtog mesta, Pletikosić je bio loš u prvoj seriji.

Strelci su razočarali u Riju, a poslednja slamka spasa su Stevan Pletikosić i Milenko Sebić, koji učestvuju od 14 časova u kvalifikacijama puška 50 metara, ležeći. Pola sata kasnije, odbojkašice igraju sa jakim Kineskinjama.

OVDE pogledajte satnicu za petak kada su u pitanju srpski sportisti.

OVDE pogledajte bilans medalja posle šest dana OI u Riju.

Ni prethodni dan, srpski sportisti nisu se proslavili.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.