Srbi u Riju (UŽIVO)! Dan istine! Bravo, Davore, hita ka polufinalu, odlične košarkašice

Izvor: Vesti-online.com, 16.Avg.2016, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbi u Riju (UŽIVO)! Dan istine! Bravo, Davore, hita ka polufinalu, odlične košarkašice

Prethodnih 10 dana učinak srpskih sportista na Olimpijskim igrama bio je za zaborav. Danas je dan istine. Ostanite uz portal VESTIONLINE i pratite na našem blogu učinak Srba u Riju.

16.20 - Štefanek je na puttu ka polufinalu, vodi 5:1 protiv Nemca Stablera.

16.12 - Uskoro na borilište izlazi Štefanek, koji će se za polufinale boriti sa Nemcem Stablerom.

15.52 - >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Uskoro kreću košarkašice Srbije u četvrtfinalnom duelu sa Australijom. Tekstualni prenos meča možete da pratite OVDE.

15.26 - Štefanek je ekspresno pobedio Japanca - 9:0. Sa dve bacanja, dobio je po 4 poena. Naš najbolji rvač je slavio. Japanci su uložili "čelendž", ali bezuspešno, Štefanek je pobedio. Bravo, majstore! Sledeći je Nemac StaBler, borba bi trebalo da počne oko 16 časova.

15.24 - Davor Štefanek je počeo borbu sa Japancem Inueom. Ukoliko slavi u četvrtfinalu ga čeka Nemac Frank Stebler, koji je slavio u prvom meču protiv Litvanca Venckaitisa. Naš najbolji rvač bio je šampion sveta 2014. godine. Ove godine je bio drugi u Evropi.

15.08 - Kajakaš Dejan Pajić je bio sedmi, pretposlednji, u B finalu, a u ukupnom plasmanu je bio 15. u trci na 1.000 metara.

15.00 - Za 20-ak minuta na borilište izlazi Davor Štefanek u kategoriji do 66 kilograma, protivnik mu je Japanac Inue.

14.38 - Podsetite se OVDE istorijata duela naše i hrvatske košarkaške reprezentacije.

14.36 - OVDE pročitajte kako je Mirko Novosel omalovažavao Miloša Teodosića, kapitena "orlova":

14.18 - Nikolina Moldovan i Milica Starović bile su druge u B finalu na 500 metara. Ukupno, naš kajakašice su 10. na Olimpijskim igrama.

Kreću kajakaši, koji su u ponedeljak, prvog dana takmičenja, izborila dva utešna B finala. Srbija još nema medalju, a rvač Davor Štefanek bi mogao da izbori prve odličje za našu zemlju. Međutim, već na startu će imati težak zadatak protiv Japanca Tomohira Inuea. Gledaćemo tri četvrtfinala u ekpinim sportovima, a prve kreću košarkašice, koje od 16 časova igraju sa favortom, Australijom.

OVDE pogledajte kompletnu satnicu učešća srpskih sportista 11. dana Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbi u Riju (UŽIVO)! Dan istine! Bravo, Davore! Štefanek u polufinalu

Izvor: Vesti-online.com, 16.Avg.2016

Prethodnih 10 dana učinak srpskih sportista na Olimpijskim igrama bio je za zaborav. Danas je dan istine. Ostanite uz portal VESTIONLINE i pratite na našem blogu učinak Srba u Riju...16.28 - Gotovo je, pobeda Štefaneka protiv Nemca Stablera, Davor je u polufinalu gde ga čeka Gruzijac Šmagi Bokvaldze...16.25...

Nastavak na Vesti-online.com...

Srbi u Riju (UŽIVO)! Bravo, Davore! Štefanek u polufinalu, košarkašice se dobro drže

Izvor: Vesti-online.com, 16.Avg.2016

Prethodnih 10 dana učinak srpskih sportista na Olimpijskim igrama bio je za zaborav. Danas je dan istine. Ostanite uz portal VESTIONLINE i pratite na našem blogu učinak Srba u Riju...16.45 - Štefanek bi trebalo da se bori oko 17 časova za finale sa Gruzijcem Bokvaldzeom...16.43 - Posle druge četvrtine,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Srbi u Riju (UŽIVO)! Davore, majstore, imamo medalju! Štefanek u finalu sa Jermenom

Izvor: Vesti-online.com, 16.Avg.2016

Prethodnih 10 dana učinak srpskih sportista na Olimpijskim igrama bio je za zaborav. Danas je dan istine. Ostanite uz portal VESTIONLINE i pratite na našem blogu učinak Srba u Riju...17.18 - Finalni meč u kategoriji do 66 kilograma, Davor Štefanek - Migran Arutunjan na programu je večeras od 22.30....

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.