Izvor: Njuz.net, 17.Avg.2016, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbi osvojili zlatnu medalju u guglanju pravila rvanja

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeCELA SRBIJA, 17. avgust 2016, (Njuz) – Građani Srbije osvojili su zlatnu Guglovu medalju u kategoriji “Pretraga pravila rvanja na internetu”, iako su potpuno novi takmičari u toj disciplini.
Građani Srbije su u ovom sportu počeli da se takmiče sinoć oko 22:30, a već danas su postavili i novi olimpijski rekord jer su za manje od 12 sati frazu “pravila rvanja” ukucali u Gugl tačno 5.654.892 puta. To, >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << međutim, nije sve.
– Građani Srbije su postavili i nove evropske rekorde u ukucavanju fraza “kako se rve”, “ko pobeđuje u rvanju” i “rvanje seksi”. Ovim je još jednom dokazano da su Srbi jedna od najvećih sportskih nacija, čak i na Guglu – saopšteno je iz kompanije Gugl.
Taj internet gigant će u narednom periodu dostaviti svim pobednicima zlatne medalje na kućnu adresu.
– Mislili smo da će to biti najveći broj odličja koje je neko dodelio, ali smo kasnije saznali da Srbi i tu drže neoboriv rekord. Naime, predsednik Srbije Tomislav Nikolić do sada je dodelio broj ordenja koji će za nas, čak i pored ovako velike dodele medalja, ipak ostati nedostižan, bar za sada – naveli su u Guglu.
Nenad Milosavljević
Bojan Savić

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.