Skrnavljenje Rusije u Riju!

Izvor: Vesti-online.com, 12.Avg.2016, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skrnavljenje Rusije u Riju!

Ruski sportisti doživaljaju pravu torturu u Riju. Označeni su kao "prevaranti" zbog navodnih brojnih doping skandala, dok su ostali svi "nevini". Ruski mediji pišu da je neko u olimpijskom selu zgazio zastavu Rusije.

Ispred hotela u Olimpijskom selu u kojem su smešteni ruski sportisti neko je skinuo sa jarbola zastavu Rusije i bacio je na zemlju.

Sportisti su vratili zastavu na mesto, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je opet nestala! To je medijim otkrila sinhrona plivačica Aleksandra Patskevič.

- Odnos prema ruskim sportistima je odvratan. Nikada ovakav košmar u karijeri nisam doživela! Odbijaju da nam čestitaju na podijumu, neće da se rukuju sa nama, nekoliko takvih situacija sam doživela ovde - ispričala je Aleksandra Patskevič ruskim medijima.

I pored toga što je destkovana u Riju, Rusija ima 19 medalja i trenutno je na sedmo mestu. OVDE pogledajte bilans medalja sa Olimpijskih igara.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.