RESPECT - Olimpijac prodaje medalju da bi platio lečenje bolsenom dečaku!

Izvor: Sportske.net, 26.Avg.2016, 20:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RESPECT - Olimpijac prodaje medalju da bi platio lečenje bolsenom dečaku!

Dirljiva vest stiže iz Poljske.

Pjotr Malačovski, osvajač srebernog odličja  u bacanju diska na Olimpijskim igarma u Riju, objavio je na svom fejsbuk profilu da prodaje medalju kako bi pomogao u lečenju trogodišnjeg dečaka.

On je naveo da su njegovi rođaci Dominika i Sebastijan Kulčik, jedni od najbogatijih Poljaka, pokazali nameru da kupe srebrnu medalju koju je stavio na aukciju kako bi se obezbedio novac za lečenje Oleka Šimankoma koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << boluje od raka očiju.

Malačovski nije objavio za koliko će medalja biti prodata, ali je naveo da je suma od 130.000 dolara ispunjena.

"Moja srebrna medalja danas vredi mnogo više nego pre nedelju dana, kada sam je osvojio", napisao je Malačovski na Fejsu.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre,   Facebook

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.