Platićeš!

Izvor: Mondo, 04.Maj.2015, 17:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Platićeš!

Brus Džener, koji je započeo proces promene pola, na meti tužbe.

Foto: AP/Mark Von Holden

Džener, nekadašnji olimpijski sportista, šokirao je javnost priznanjem da je započeo proces promene pola. Očuh Kim Kardašijan otkrio je to u televizijskom intervjuu koji je gledalo 17 miliona ljudi.

Sada je Džener opet na naslovnim stranama, ali ne zbog toga, već zbog činjenice da ga tuži >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << porodica žene koja je stradala u nesreći koju je on izazvao.

Brus (65) je vozio svog "kadilaka" u februaru kada je otpozadi uradio u "leksus" kojim je upravljala Kim Hou. Njeno vozilo je od udara izletelo pred druge automobile i došlo je do sudara u kom je učestvovalo više vozila.

Sam Džener nije zadobio ni ogrebotinu, ali je Houova preminula, a još petoro ljudi je povređeno.

Protiv njega istražni organi nisu pokrenuli nikakav proces, ali porodica žrtve ga sada tuži zbog "nemarnog i neodgovornog izazivanja smrti", i traži astronomsku odštetu.

Džener se nije oglasio povodom tužbe, pošto trenutno snima svoj novi rijaliti.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.