Petković: Malo sam zaslužan što Brazilci navijaju za Srbiju

Izvor: N1 televizija, 13.Avg.2016, 23:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petković: Malo sam zaslužan što Brazilci navijaju za Srbiju

Srpsku delegaciju u olimpijskom selu u Rio de Žaneiru danas je posetio Dejan Rambo Petković, najbolji stranac u istoriji tamošnjeg fudbala.

Petković je sa ćerkom podržao sportiste iz Srbije, koji, između ostalog i zahvaljujući njegovoj popularnosti, imaju podršku domaćih navijača.

"Drago mi je da sam sa ćerkom uspeo da obiđem naše sportiste u Olimpijskom selu i da im na neki način pružim podršku. Još čekamo na medalju, a ja se nadam i verujem >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << da će ih biti. Nadam se da ćemo našim sportistima doneti sreću", rekao je Petković.

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, madridskog Reala i nekoliko brazilskih klubova sa tribina je bodrio srpske košarkaše protiv selekcije SAD.

"Pokazali smo da možemo sa njima da igramo. Bila je šansa za trojku na kraju, ali možda je i bolje ovako. Ko zna ako se sa njima sretnemo u finalu možda možemo da tražimo šansu za pobedu".

O podršci Brazilaca sportistima iz Srbije kaže:

"Možda i ima malog mog udela u tome što podržavaju naš olimpijski tim. Jednostavno ja sam polu Brazilac, polu Srbin, pa je moguće da je to neka veza zbog koje oni imaju simpatije za naše sportiste", naglasio je Petković.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.