Papa: Rimu srećna trka za OI - koje će proći bez mene

Izvor: Press, 19.Dec.2014, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Papa: Rimu srećna trka za OI - koje će proći bez mene

Papa Franja je danas poželeo sreću Rimu u trci za domaćina Olimpijskih igara 2024, našalivši se pritom da neće moći da uživa u njima - jer ga tada neće biti.
Papa Franja koji je u sredu napunio 78 godina, komentarisao je kandidaturu Rima pred članovima Italijanskog olimpijskog komiteta (KONI).

"Želim vam sve najbolje u kandidaturi za >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Olimpijske igre", rekao je papa Franja, a onda se posle kratke pauze nasmejao i dodao - "Mada mene tada neće biti", što je izazvalo smeh među prisutnima u holu Vatikana.

Italijanski mediji su preneli da će se u Vatikanu, u slučaju da Rim dobije Igre, možda održati neke discipline - u streličarstvu ili badmintonu.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

"Rimu srećna trka za OI, bez mene"

Izvor: B92, 19.Dec.2014

Papa Franja poželeo je sreću Rimu u trci za domaćina Olimpijskih igara 2024, našalivši se pritom da neće moći da uživa u njima – jer ga tada neće biti...Papa Franja koji je u sredu napunio 78 godina, komentarisao je kandidaturu Rima pred članovima Italijanskog olimpijskog komiteta (KONI)..."Želim...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.