Izvor: HotSport.rs, 01.Jul.2016, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POBEDIĆEMO ZAJEDNO: ‘Sale Nacionale’ putem spota poslao jaku poruku navijačima (VIDEO)

Košarkaška reprezentacija Srbije od 4. do 9. turnira u Beogradu je domaćin kvalifikacionog turnira za odlazak na Olimpijske igre u Rio de Žaneiru.

Košarkaši Srbije imaju velike izglede da se pored Portorika i Angole u grupi, odnosno, Letonije, Češke ili Japana u doigravanju plasiraju na Olimpijske igre posle dugo godina posta.
Predvodi ih čovek koji zna kako se dolazi do uspeha, pokazao >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << je to i kao igrač, ali i kao selektor pre dve godine na Svetskom prvenstvu u Španiji. Ali, mnogo lakše će se do toga doći uz pomoć publike koja je uvek snaga više našim igračima.
LEGENDARNI DUDA ZAVRŠIO KARIJERU: Košarci ne želim, ne mogu i nikada neću reći zbogom!
To je istakao i Aleksandar Đorđević u video spotu koji najavljuje ovaj kvalifikacioni turnir.
Stoga, poslušajmo Saleta!

(Izvor: youtube / Košarkaški savez Srbije)
The post POBEDIĆEMO ZAJEDNO: ‘Sale Nacionale’ putem spota poslao jaku poruku navijačima (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prošlo je 12 godina: Ko nam stoji na putu do Rija?

Izvor: B92, 01.Jul.2016

Košarkaška reprezentacija Srbije na olimpijskim igrama nije bila od 2004. godine, a i te poraze od Kine i Novog Zelanda radije bismo da zaboravimo...Godine 2007. Slavnićevi ’moskitosi’ doživeli su na Evrobasketu sva tri poraza u grupi, 2011. smo se porazima od Rusije i potom od Grčke oprostili...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.