Olivera Jevtić: Cilj je da stignem do cilja

Izvor: N1 televizija, 13.Avg.2016, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Olivera Jevtić: Cilj je da stignem do cilja

Pre polaska na Olimpijske igre na koje je krenula yajedno sa rvčavima Šrefanekom, Frisom i Nemešom, Olivera Jevrić legenda srpskog sporta i atletike je najavila da će dušu o svemu što joj se dešavalo tokom karijere otvoriti posle Olimpijskih igara.

Olivera je stigla u Rio, svesna je da nije vreme za dizanje tenzije i kvaranje atmosfere među olimpijcima iz Srbije, koja je prema rečima predsednika Vlade >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Divca sjajna, odlučila je da se posveti onome zbog čega je stigla u Brazil a to je maratonska trka koja je na program u nedelju

"Očekujem da stignem do cilja. Bila bih jako zadovoljna da trku završim za dva sata i 32 minuta. Daću sve od sebe, ali će biti teško", rekla je Olivera Jevtić novinarima u Rio de Žaneiru.

Za vreme maratona biće toplo i sparno vreme, što sportistima ne odgovara.

"Lepo bi bilo da pada kiša za vreme trke, ali će na moju nesreću biti baš, baš toplo, velika sparina. Biće teški uslovi za marathon. Meni to ne odgovara, ali…", kazala je Jevtićeva.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.