Olimpijsko borilište će u decembru ugostiti najbolje gejmere

Izvor: B92, 29.Sep.2016, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Olimpijsko borilište će u decembru ugostiti najbolje gejmere

Prve nedelje decembra, 40 najboljih gejmera će u Vodenoj kocki u Pekingu igrati za 300 000 dolara.

Blizzard je najavio veliki invitational turnir u Heroes of The Storm koji će se održati u Pekingu od 11. novembra do 3. decembra.

Gold Club World Championship 2016 će okupiti osam najjačih ekipa – od regionalnih šampiona Evrope, Amerike i Azije, do pobednika turnira koji će biti održan na ovogodišnjem Blizzconu. Svi oni će se boriti za deo nagradnog fodna >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od 300 hiljada dolara, odnosno za glavnu nagradu koja iznosi 90 000 dolara.

Poseban spektakl je najavljen za veliko finale turnira 3. i 4. decembra jer će se isto održati u čuvenoj Vodenoj kocki, centru za vodene sportove u kome su se 2008. godine na Olimpijadi nadmetali i naši sportisti. Tokom predstojeća dva meseca saznaćemo koje su ekipe dobile pozivnice za turnir, a na kraju pogledajmo kako će biti podeljen nagradni fond:
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.