Olimpijske igre: Da li će nam ONA doneti sreću?

Izvor: Mondo, 25.Maj.2016, 00:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Olimpijske igre: Da li će nam ONA doneti sreću?

Zove se Ranita Sobanski, a mnogi naši sportisti koji idu na Olimpijske igre u Brazilu, su strepeli od toga šta će ona da uradi...

Sada je svima laknulo - Anita Sobanski i kreativni tim poljske modne kompanije "4F" je uradio dobar posao - garderoba i prateća oprema koju će nositi naši sportisti u Brazilu, a koju smo videli na reviji u Beogradu u utorak uveče, super uzgledaju.

Po svemu sudeći, ovoj poljskoj modnoj dizajnerki, nije bilo važno samo da oprema >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << bude kvalitetna i udobna, već i lepa i moderna.

"Ja, kao i tim sa kojim sam radila na ovoj kolekciji, inspirisani smo umetnošću, arhitekturom, ali pratimo i moderne trndove. U ovoj kolekciji smo nastojali da boje koje su karakteristične za srpsku zastavu uklopimo sa onim što je aktuleno u svetu mode. Ispostavilo se da su boje vaše zastave ujedno i boje koje su sada u trendu, tako da nam je bilo lakše. U kolekciji, dakle, dominiraju čisto bela, upadljivo crvena i intenzivno plava. Cilj nam je bio da sportisti izgledaju i lepo i moderno, a to je inače cilj našeg brenda", kaže Anita za MONDO, mlada umetnica, koja je osim naše reprezentacije obukla i sportiste iz Poljske i Letonije koji idu u Brazil.

Foto: MONDO, Goran Sivački Ranita Sobanski

Kolekcija se satoji od paradne uniforme za ceremoniju otvaranja, opreme za trening i opreme za slobodno vreme, a upotpunjena velikim brojem dodataka, uključujući patike, naočare za sunce, kape, torbe i rančeve.

Svaki naš sportista, ali i treneri, dobiće po čak 48 komada opreme!

"Koristila sam materijale koji ne propuštaju vodu, izuzetno elastične, lagane za nošenje i prijatne za kožu. Trakom prošivene šavove, lasersko sečenje, mrežaste umetke, vodootporne rajsferšluse i trakom prikrivene šavove.Svi komadi su dizajnirani tako da omogućavaju svaki pokret i ne sputavaju sportiste. Komadi za ceremoniju otvaranja su elegantni i sastoje se od odela za muškarce i modernih haljina i sukanja za devojke", objasnila nam je Anita.

POGLEDAJTE FOTO GALERIJU:

Ako vam se dopada ova kolekcija, znajte da u sportskim prodavnicama u Beogradu možete da je kupite već od sledeće nedelje.

Inače, specijalni gosti na reviji u Beogradu u utorak uveče, bili su košarkašice Dajana Butulija i Tamara Radočaj, kao i džudista Aleksandar Kukolj.

POGLEDAJTE VIDEO I KAKO SU SE SNAŠLI NA MODNOJ PISTI:



Izvor: MONDO/Dragana Todorović

Reviji je prisustvovao i potpredsednik Olimpijskog komiteta Srbije Žarko Paspalj. Rekao nam je da mu se mnogo dopada ono što je video. 

Pitali smo ga i koliko medalja očekuje, koje pločebi, od 1.500 koliko ih je odbacio novi Studio B, a on sačuvao od đubreta, poklonio sportistima za postignute uspehe u Brazilu?

Šta nam je odgovorio legendarni "Palja" pročitajte u sledećem tekstu:

Sad si uz'o aplauze, Paspalje, Paspaljeee!


Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.