Olimpijska šampionka u skoku uvis Čičerova propušta Evropsko prvenstvo

Izvor: Blic, 29.Jul.2014, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Olimpijska šampionka u skoku uvis Čičerova propušta Evropsko prvenstvo

Olimpijska šampionka u skoku uvis Ruskinja Ana Čičerova propustiće zbog povrede prvenstvo Evrope u Cirihu u avgustu.

Čičerova je na mitingu Dijamanstke lige u Judžinu u maju preskočila vodeći rezultat sezone u svetu - 2,01 metra, ali je ranije ovog meseca u Glazgovu savladala svega 1,75 metra.

Njen trener Valentin Maslakov rekao je agenciji R Sport da će Čičerova propustiti prvenstvo Evrope zbog povrede "koja joj ne da mira".

Maslakov nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << precizirao o kakvoj se povredi radi.

Čičerova nije učestvovala na šampionatu Rusije prošlg meseca, kada je pobedila svetska dvoranska šampionka Marija Kušina skokom od 1,92 metra.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre,   Evropsko prvenstvo

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Čičerova propušta prvenstvo Evrope

Izvor: B92, 29.Jul.2014

Olimpijska šampionka u skoku uvis Ruskinja Ana Čičerova propustiće zbog povrede prvenstvo Evrope u Cirihu u avgustu. Njen trener Valentin Maslakov rekao je agenciji R Sport da će Čičerova propustiti prvenstvo Evrope zbog povrede "koja joj ne da mira".

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.