Olimpijci u Riju neprestano upražnjavaju seks: Ovaj čovek je njihov heroj jer brine za njihovu sigurnost

Izvor: B92, 14.Avg.2016, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Olimpijci u Riju neprestano upražnjavaju seks: Ovaj čovek je njihov heroj jer brine za njihovu sigurnost

I olimpijci u Riju upražnjavaju seks, ako se neko pita, a kako u Brazilu postoji opasnost od zaraze Zika virusom, Međunarodni olimpijski odbor vrlo je zabrinut.

Još pre početka Olimpijskih igara, najavljeno je kako je spremno 450.000 kondoma, a sad je otkriven još jedan od načina njihove distribucije.

Izgleda kako aparati za kondome nisu bili dovoljnid, pa su organizatori odlučli da uposle i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ljude. Erik, čiji je jedini posao hodanje okolo s vrećom punom kondoma, jedan je od njih.

Nakon što je novinar “SBNationa“ Rodžer Šerman o njemu tvitovao, postao je pravi hit.

Njegov posao izazvao je lavinu pozitivnih reakcija, a neki su komentirali kako je on najbolji dokaz da ne nose sve superheroji plašt.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.