Izvor: HotSport.rs, 24.Jul.2016, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODLUKA NA SAVEZIMA: MOK neće suspendovati Rusiju

Međunarodni olimpijski komitet (MOK) odlučio je danas da neće suspendovati ruske sportiste sa Igara u Rio de Žaneiru zbog dopinga.

Ovu odluku preneli su danas ruski i britanski mediji pozivajući se na svoje izvore, dodajući još i da je MOK odluku o suspenziji prepustio pojedinačnim sportskim savezima.
Medjunarodna atletska federacija (IAAF) suspendovala je ranije ruske atletičare iz svih svojih takmičenja, uključujući i >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Olimpijske igre. Rusija se žalila Sudu za sportsku arbitražu (CAS), ali je ta žalba odbijena.
Ukupno je 68 atletičara podnelo pojedinačne molbe, ali je prihvaćena samo jedna, skakačice u dalj Darije Klišine, koja u poslednje tri godine trenira u SAD.
The post ODLUKA NA SAVEZIMA: MOK neće suspendovati Rusiju appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MOK doneo odluku o učešću Rusije na Olimpijskim igrama

Izvor: Večernje novosti, 24.Jul.2016

Međunarodni olimpijski komietet saopštio da posle svih razgovora koji su održani danas u Lozani ipak neće suspendovati sve ruske sportiste Međunarodni olimpijski komitet (MOK) odlučio je da neće suspendovati ruske sportista sa Igara u Rio de Žaneiru zbog dopinga. MOK je...

Nastavak na Večernje novosti...

MOK: Kolektivna odgovornost za Ruse, ali imaju pravo da obore navode

Izvor: Kurir, 24.Jul.2016

...MOK je odluku o suspenziji prepustio pojedinačnim sportskim savezima To znači da će sportisti iz Rusije morati pojedinačnim savezima da dokažu da nisu bili dopingovani..Medjunarodna atletska federacija (IAAF) suspendovala je ranije ruske atletičare iz svih svojih takmičenja, uključujući i...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.