Naša, slatka Amerikanka: Zovite me Danijela Pejdžić, ja sam ponosna Srpkinja!

Izvor: MozzartSport.com, 30.Jun.2015, 10:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naša, slatka Amerikanka: Zovite me Danijela Pejdžić, ja sam ponosna Srpkinja!

„Jedva čekam Olimpijske igre“, poručila Pejdž

Devojka rođena u Kolorado Springsu, u samom srcu Sjedinjenih Američkih Država, oduševila je sve srčanošću kojom je branila boje Srbije na Evropskom prvenstvu.

Posle finala evropskog prvenstva za košarkašice, kada je ponosno pevala „Bože pravde“, Danijel Pejdž je za sve u Srbiji postala – Danijela. Ona je u >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << razgovoru za Informer rekla da nema ništa protiv novog imena, opisujući sebe kao ponosnu Srpkinju.

„Ja sam ponosna Srpkinja. Ne smeta mi što me tako zovu, naprotiv, veoma mi se sviđa. Bila mi je čast da predstavljam Srbiju na Evropskom prvenstvu. Odlično sam primljena u reprezentaciji i ja sam želela da im se zahvalim dobrim partijama na terenu. Presrećan sam što smo osvojili zlato, ponosna sam na tim. I jedva čekam Olimpijske igre. Kada se budem vratila kući u Ameriku odneću medalju i pokazivati je svima“, rekla je za Informer Pejdžova.

Danijel, od večeras si Danijela! (VIDEO)

O značaju američkog centra za igru naše reprezentacije govorila je i Marina Maljković.

„Igrajući za Basketlend, ubijala me je. Nisam mogla nikako da je sačuvam. Naravno, to je meni postalo veoma zanimljivo. Pratila sam je celu godinu. Tu je Miloš Pađen imao veliku ulogu svojim dolaskom, jer sam njemu prebacila da je on do detalja prati. Onda sam donela odluku da nam je potrebna“, otkrila je za Žurnal Marina Maljković.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.