Milica Mandić ponovo zlatna

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Okt.2014, 00:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milica Mandić ponovo zlatna

Reprezentativka Srbije u tekvondou Milica Mandić postigla je veliki uspeh osvojivši večeras zlatnu medalju na Gran priju u Mančesteru.

Olimpijska šampionka iz Londona savladala je u finalnoj borbi u kategoriji preko 67 kilograma Holanđanku Rešimu Ogink rezultatom 7:3 i osvojila novih 40 bodova za svetsku i olimpijsku listu.

"Presrećna sam što sam osvojila zlatnu medalju na Gran priju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << jer je to izuzetno teško učiniti. Posle svake borbe osećala sam se sve bolje i bila sam sigurna da mogu do zlata. U ključnim trenucima, gde je nervoza uvek prisutna, glas mog trenera Dragana Jovića me je smirivao, budio i vodio. Zahvaljujem se celom stručnom timu i svima u Srbiji koji su nas ceo dan gledali i bodrili. Novih 40 poena dodatno mi povećavaju šanse da odem direktno na Olimpijske igre bez kvalifikacija", rekla je Mandićeva, a prenosi TK Galeb.

Sjajna srpska reprezentativka prethodno je ove godine osvojila bronzano odličje na Gran priju u Kini.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mandićeva zlatna na Grand priju u Mančesteru

Izvor: Studio B, 25.Okt.2014

Reprezentativka Srbije u tekvondou Milica Mandić postigla je veliki uspeh osvojivši u petak uveče zlatnu medalju na Gran priju u Mančesteru...Olimpijska šampionka iz Londona savladala je u finalnoj borbi u kategoriji preko 67 kilograma Holanđanku Rešimu Ogink rezultatom 7:3 i osvojila novih 40...

Nastavak na Studio B...

Milica od zlata

Izvor: Mondo, 25.Okt.2014

Reprezentativka Srbije u tekvondou postigla je veliki uspeh osvojivši najsjajnije odličje na Gran priju u Mančesteru...Foto: MN Press..Olimpijska šampionka iz Londona Milica Mandić savladala je u finalnoj borbi u Mančesteru, u kategoriji preko 67 kilograma, Holanđanku Rešimu Ogink rezultatom...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.