MOK ne suspenduje Rusiju, odluka na savezima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Jul.2016, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MOK ne suspenduje Rusiju, odluka na savezima

Međunarodni olimpijski komitet (MOK) odlučio je danas da neće suspendovati ruske sportista sa Igara u Rio de Žaneiru zbog dopinga, preneli su danas ruski i britanski mediji pozivajući se na svoje izvore.

MOK je odluku o suspenziji prepustio pojedinačnim sportskim savezima.

Međunarodna atletska federacija (IAAF) suspendovala je ranije ruske atletičare iz svih svojih takmičenja, uključujući i >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Olimpijske igre. Rusija se žalila Sudu za sportsku arbitražu (CAS), ali je ta žalba odbijena.

Ukupno je 68 atletičara podnelo pojedinačne molbe, ali je prihvaćena samo jedna, skakačice u dalj Darije Klišine, koja u poslednje tri godine trenira u SAD.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

MOK ne suspenduje Rusiju, odluka na savezima

Izvor: B92, 24.Jul.2016

Međunarodni olimpijski komitet odlučio je danas da neće suspendovati ruske sportista sa OI u Riju zbog dopinga, preneli su danas ruski i britanski mediji ...Međunarodna atletska federacija (IAAF) suspendovala je ranije ruske atletičare iz svih svojih takmičenja, uključujući i Olimpijske igre...Rusija...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.