Kup konfederacija - Preokret Meksika, tuča u finišu! (video)

Izvor: Sportske.net, 21.Jun.2017, 22:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kup konfederacija - Preokret Meksika, tuča u finišu! (video)

Današnji program na Kupu konfederacija kompletiran je pobedom Meksika u zanimljivoj utakmici protiv selekcije Novog Zelanda.

Posle trijumfa Portugala nad domaćom Rusijom (1:0), minimalnu pobedu, ali rezultatom 2:1 ostvario je večeras i Meksiko, u duelu sa Novom Zelandom.

Na Olimpijskom stadionu u Sočiju, poveli su Novozelanđani u finišu prvog poluvremena, u 42. minutu meča, golom napadača Lidsa Krisa Vuda i vođstvom Novog Zelanda se ušlo u nastavak >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << meča.

Drugo poluvreme donelo je i preokret Meksika, ali i mnogo bure u finišu. Izjednačio je Himenez u 54. minutu, a osamnaest minuta kasnije, Peralta je pogodio za konačnih 2:1.

Mogli su Novozelanđani bolje da prođu, ali je lopta posle snažnog udarca Rajana Tomasa, uzdrmala prečku u 85. minutu,

Sam finiš meča obeležila je i velika nervoza, čak i fizički obračun igrača dva tima, Novozelanđane je nešto žestoko isprovociralo, pa su ''frontalno'' nasrnuli na protivničke igrače, ali se srećom sve brzo smirilo.

Sudija je potom tražio asistenciju video tehnologije kako bi adekvatno kaznio vinovnike incidenta, ali niko nije ''pocrveneo''.

Ostalo je 2:1 za Meksimo, pa sada Meksiko i Portugal imaju po 4 boda na prva dva mesta, sledi Rusija sa 3 i Novi Zeland bez bodova.

--
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Preokret Meksika, tuča u finišu

Izvor: B92, 21.Jun.2017

Fudbaleri Meksika pobedili su Novi Zeland sa 2:1, u drugom kolu Grupe A na Kupu konfederacija...Novi Zeland je vodio na poluvremenu u Sočiju golom Krisa Vuda u 42. minutu, ali je Meksiko preokrenuo u drugom...Pobedu Meksiku doneli su Raul Himenes u 54. i Oribe Peralta u 72. minutu...Meksiko ima četiri...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.