Kraj za olimpijsku šampionku u Njujorku

Izvor: N1 televizija, 30.Avg.2016, 01:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraj za olimpijsku šampionku u Njujorku

Poslednji Gren slem u sezoni završen je za olimpijsku pobednicu Moniku Puig već na startu.

Kineskinja Saisai Ženg pobedila je Portorikanku neočekivano lako sa 2:0, po setovima 6:4, 6:2 za sat i 20 minuta.

Tridesetpeta igračica sveta i senzacionalna osvajačica zlatne medalje u Rio de Žaneiru dobro je počela meč, povela je sa 3:1, ali je onda rivalki dopustila da serijom 5:1 osvoji prvi set.

U drugom setu Puig je kod vođstva 1:0 prokockala brejk >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << loptu, što je Kineskinja znalački kaznila i sa dva vezana oduzeta servisa lako duel privela kraju.

A golden win for @Zheng_Saisai at the #usopen, as she defeats #Rio2016 gold medalist Monica #Puig, 6-4, 6-2 in the opening round.

Ženg će se u 2. kolu sastati sa pobednicom meča Su Vei Hsi i Katerine Bondarenko.

Plasman u sledeći krug obezvedile su i Bugarka Svetlana Pironkova pobedom protiv Virdžinije Razano iz Francuske 6:1, 6:2 i Ruskinja Evgenija Rodina koja je bila bolja od Amerikanke Danijele Kolins 6:1, 6:2.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre,   Nju Jork

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.