Košarkaši Srbije treći na rang listi FIBA

Izvor: Press, 25.Avg.2016, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košarkaši Srbije treći na rang listi FIBA

Košarkaška reprezentacija Srbije posle srebrne medalje na Olimpijskim igrama u Riju napredovala je za tri pozicije i sada je treća na rang listi FIBA, saopštila je danas Međunarodna košarkaska federacija.
foto: tanjug.rs
Košarkaška reprezentacija Srbije posle srebrne medalje na >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Olimpijskim igrama u Riju napredovala je za tri pozicije i sada je treća na rang listi FIBA, saopštila je danas Međunarodna košarkaska federacija.
Izbranici Aleksandra Đorđevića na rang listi imaju 553 bodova i nalaze se iza neprikosnovenih SAD (1.000 poena) i evropskog šampiona Španije (665).
Na četvrtom mestu je Francuska sa 444 bodova, a potom redom idu Litvanija (442), Argentina (360), Brazil (323), Turska (281)...

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.